Kategoriler
Proje Haberleri

MyVista Candarlı lansman fiyatlarıyla satışta

MyVista Candarlı konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Dikili İlçesinde yükselen proje Mega İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Çandarlı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda MyVista Candarlı projesi 15 bin metrekare büyüklüğe sahip yeşil alanları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca proje kapsamındaki vestiyer, teras, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Proje2 adadan meydana gelmektedir ve toplam 10 blok bulunmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde açık otopark, çocuk oyun parkı, kamera sistemleri gibi olanaklar sunulmaktadır. İzmir Dikili konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 65 metrekare ile 80 metrekare arasında değişmektedir. Bunların yanı sıra proje toplam 9 blok ve 189 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin yanı sıra 12 adet dükkan da proje kapsamında yer almaktadır.

MyVista Candarlı konumu ve fiyatları hakkında

MyVista Candarlı konut projesi, Dikili/Çandarlı’da konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda marketlere, Pazar yerine ve sağlık ocağına yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Bu kapsamda satışları devam eden daireler 795 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca daire satışlarında uygun ödeme planları gibi olanaklar sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 289 36 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version