Kategoriler
Proje Haberleri

Narcity Villaları Edremit zeytin ağaçları içerisinde yaşam buluyor

Balıkesir Edremit’te yükselen  Narcity Villaları Edremit projesi, modern ve konforlu konut projelerinden biridir. Konut projesi, Aksoy Grup İnşaat firması güvencesiyle hayat bulmaktadır. Firma, bu lüks villaları lansmana özel fiyatlarla satışa sunmuştur. Projenin özellikleri, nerede yer aldığı ve villaların fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Narcity Villaları Edremit Projesinin Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Villa projesi, Edremit’in Güre Mahallesinde yer alan 2 bin 100 metrekarelik arazi alanı üzerine kurulmuştur. Projede 6 adet özel tasarım villa, üst düzey konfor ve lükse sahiptir. Villalar 350 metrekarelik arsa paylarına sahiptir. Aynı zamanda villaların her biri için özel yüzme havuzu ve özel otopark mevcuttur. Bunun dışında villalar tam müstakil olup, bahçe bölmeleri de mevcuttur. Villa içlerinde vestiyer, kiler, klima, panjur, teras, ankastre set, spot aydınlatma gibi imkanlar da sunulmuştur.

Villaların bahçeleri özel peyzaj çalışması ile tasarlanacaktır. Ayrıca bahçelerin her köşesinde nar ağaçları yer almakta olup bahçede sebze ve meyve yetiştirebileceğiniz hobi bahçesi de yaratılabilmektedir. Villa projesinin %85’lik kısmı yeşil alandan meydana gelmektedir. Bunların dışında 24 saat güvenlik, kamera sistemi de proje kapsamında sunulmaktadır. Projede 3+1 ve 4+1 tip villalar yer verilmektedir. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 200 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir.

Villa Projesi Edremit’te Nerede Yer Alıyor?

Edremit villa projesi, Güre köy yolu üzerinde Güre Mahallesinde yer almaktadır. Zeytin ve çınar ağaçlarının içerisinde saklanan proje ayrıca Altınoluk’a 10 dk, Yasa AVM’ye 19 dk, havalimanına 15 dakikalık mesafededir.

Projede Villa Fiyatları Ne Kadar?

Edremit villa projesi, modern villaları içerisinde barındırın bir site alanıdır.  Projede villaların fiyatları villanın tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilir. Bu kapsamda satışları devam eden;

200 metrekare 3+1 villalar 5 milyon 50 bin TL,

240 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 5 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0541 790 09 26  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version