Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlıgül Cadde büyük konut seçenekleriyle satışa çıktı

Nazlıgül Cadde projesi kapsamındaki daireler 2 + 1 ve 3 + 1 odalıdır. Ayrıca projede satılık işyerleri de bulunur. Satışa çıkmış olan dairelerin fiber internet altyapısı ile birlikte diğer olanakları da mevcuttur. Elektrik kesildiğinde otomatik olarak devreye giren jeneratör, kaliteli olan ankastre fırın, bulaşık makinası ve klima bu donanımlardandır. Bununla birlikte yalıtımlı ısıcam pencereler, ses yalıtımlı duvarlar, termosifon, şofben ve ebeveyn banyosu da konforu artırmaktadır.

Set üstü ocak, spot aydınlatma, görüntülü diyafon sistemi, bulaşık makinası ve kaliteli PVC malzemelerin de bulunduğu bu dairelerin hepsi çelik kapılıdır. Odalar dışında her dairenin kiler bölmesi bulunmaktadır. Site alanı ise 7 / 24 güvenlik hizmetine sahip olduğu gibi kamera tarafından izlenmektedir. Ayrıca site özellikleri arasında açık yüzme havuzu, çocuk parkı ve garaj olanağı da vardır. Dolayısıyla dairelerin ve dükkanların büyüklükleri brüt ve net olarak şöyledir:

  • 3 + 1 Odalı daireler: 160 m2 – 135 m2
  • 2 + 1 Odalı daireler: 136 m2 – 115 m2 / 130 m2 – 110 m2
  • Dükkanlar: 70 m2

Nazlıgül Cadde konutlarının fiyatı ne kadardır?

Tekirdağ satılık daire fiyatları ile kıyaslandığında, bu konutların fiyatı proje kalitesini ortaya koymaktadır. Nazlıgül Cadde projesi kapsamında satışa çıkan daireler, oda sayılarına veya büyüklüklerin göre farklı fiyatlara sahiptir. 3 + 1 odalı dairelerin fiyatı 1.080.000 TL’den, 2 + 1 odalı dairelerin fiyatı ise 880.000 TL’den başlar. Ayrıca satılık dükkanlar ise yaklaşık olarak 2.750.000 TL değerindedir.

Bu proje nerede hayata geçmiştir?

Nazlıgül İnşaat’ın bu projesi, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yer almaktadır. Hürriyet Mahallesi’nin en işlek caddesi olan Çamlıbel Caddesi, bu konutlara ev sahipliği yapan caddedir. Özel Lifeport Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi ve Devlet Hastanesi buraya oldukça yakındır. Bunlarla birlikte Nazlıgül Cadde sitesi Sakatlar Derneği Özel Eğitim Ortaokulu’nun karşısındadır. Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, Furtuni ve İshak Pinhas Ortaokulu ile Çorlu Anadolu Lisesi gibi eğitim kurumları da aynı bölgededir. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 0535 224 83 24 numarası aranabilir.

Exit mobile version