Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Yalıkavak Bodrum Evleri satışları devam ediyor

Nefes Yalıkavak Bodrum Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Ozan Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalar ve konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa ve iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bodrum konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip konutları ile dikkat çekmektedir. Konut içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, bulaşık makinesi, gömme dolap, klima, teras, spot aydınlatma, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Proje içerisinde 2+1 ve 3+1 tip daireler, 4+1 villalar yer almaktadır. Villalar  3+1 tip, daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların büyüklükleri brüt 185 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Site içerisinde zengin peyzaj alanları, denize inen seyir ve güneşlenme terasları, özek iskele, yetişkin/çocuk havuzları bulunmaktadır.

Nefes Yalıkavak Bodrum Evleri fiyatları ne kadar?

Bodrum villa projesinde villa fiyatları konut tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

185 metrekare 3+1 daireler 5 milyon 950 bin TL,

200 metrekare 4+1 müstakil villa 7 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Nefes Yalıkavak Bodrum Evleri nerede yer alıyor?

Villa projesi, Bodrum’un Gündoğan Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize 300 metre mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 175 21 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version