Kategoriler
Emlak Haberleri

Next Level Çayyolu yüzde 0,64 faiz oranı ile satışta

Next Level Çayyolu konut projesinde satışlar hız kaybetmeden devam ediyor. Ankara üzerinde hayata geçirilen konut projesi yüzde 0,64 faiz oranı ve 180 ay ödemeli seçenekler ile sizleri beklemektedir. Bir yıl geri ödemesiz planlanankonutlardan ev sahibi olmak için gecikmeyin; komşularınız çoktan hayal ettikleri yaşama kavuştu!

Next Level Çayyolu proje özellikleri

Next Level Çayyolu, Ankara Başkent’in tüm ayrıcalıklarını sizlere sunmayı bekliyor. Yaşamı kolaylaştıran her türlü detayın birleştirildiği konut projesinde adeta müstakil ev rahatlığına kavuşacaksınız. Son derece modern mimarisinin yanı sıra doğa ile bireyleri birleştirmeyi sağlayan yapı, sizlere şehir ve doğa hayatını aynı anda bahşediyor.

Dikey ve yatay tasarıma sahip binalar bloklar halinde kendi aralarında çoklu seçeneklere ayrılmıştır. 216 dairenin yalnızca dikey bloklarda bulunduğu, bu rakamın 138 adet daire olmak üzere yatay bloklarda da yer aldığı bilinmektedir. Toplamda 354 dairenin bulunduğu konut projesinde, 3+1 daire seçeneklerinden 6,5+1 daire tipleri yeni alıcılarını bekliyor.

Doğu Ada, Batı Ada, Güney Ada şeklinde kendi aralarında bloklar halinde ayrılan Next Level Çayyolu; konut tiplerini sizlere villa, loft, penthouse ve daire şeklinde sunmakta. Brüt 156 ila 445 metrekare arasında değişim gösteren yeni yaşam alanlarında; daire boyutlarının 3+1, 3,5+1, 4+1, 5+1, 5,5+1 ve 6,5+1 arasında değiştiği bilinmektedir.

Hizmetli odasından, yüklüğe varıncaya dek birçok alternatif sunulan dairelerde aynı zamanda alan kayıplarının önüne geçecek olan depolar yer almakta. Buçuk sisteminin özellikle bu tür detaylar ile öne çıktığı projede, sizler kadar yaşam alanınızı ortak kullanan diğer kişiler de düşünülmektedir.

Bina içlerinde hizmetin otopark ve depolama alanları olduğu kadar; kapalı havuz, GYM/ Stüdyo, sauna, buhar odası, çocuk bakım odası, TV/ oyun odası, teras ve güneşlenme alanlarının olduğu biliniyor. Ayrıca mağaza ve kafe gibi belli başlı hizmetler sayesinde daima aktif bir yaşam hemen elinizin altında olacak.

Projede sahip olunan kampanya

Next Level Çayyolu projesi tasarımı ve konumu sayesinde yaşam alanınızda sizi bir üst sıralara çıkarıyor. Farklı dokunuşların bulunduğu yapılarda klasik müziği seven bireyler için Viyana tarzı konut seçenekleri satışa sunuldu. Fakat siz gerçek bir modern tarzın hayranıysanız sizin için önerebileceğimiz, minimalist ve yenilikçi öğelerin öne çıktığı Milano stili olabilirdi. Bununla birlikte Jazz müziği seven ve bu müziği yaşam amacı haline dönüştüren bireyler de unutulmuş değil. Chicago tasarımın yer aldığı konut projesi sizler için modern ve klasik yapıyı bir araya getiriyor.

Açık, kapalı yüzme havuzları, kapalı basketbol sahası ve 5 bin metrekarelik etkinlik alanları ile daima aktif bir yaşamda yer edinebileceğiniz bu sıcak ortamda; kendinizi geliştirmeniz adına yemek okulu bile bulunuyor.

Yalnızca 0,64 faiz oranı ile satışa sunulan konut projesinden, 180 ay ödemeli avantajlara sahip olmak sizlerin elinde. 1 yıl geri ödemesiz plana tabi tutulan konutlardan anahtarınızı almak için zaman kaybetmeyin. Komşularınız çoktan yerini aldı; üstelik sizin beğendiğiniz daire her gün yeni bir alıcı buluyor…

Detaylı bilgi için: 0312 284 47 47

Exit mobile version