Kategoriler
Proje Haberleri

Normpol Modern Urla Son Daireler Satışta

Normpol Modern Urla projesinde son 2 daire sahiplerini bekliyor. Konut projesi İzmir İli, Urla İlçesi, Kalabak Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Urla’nın prestijli villa projesi içerisinde ultra lüks villalar yer almaktadır. Proje özellikleri neler? Villa fiyatları ne kadar?

Normpol Modern Urla Villa Projesi Özellikleri

Villa projesi kapsamında brüt 200 ve 225 metrekare büyüklüğünde alana sahip 4+1 lüks villalar satışta. 3 katlı tasarlanan villalar, yerden ısıtmalı ve multiklima sistemine sahiptir. Üstelik Geniş terasa ve 3 banyoya sahip olan villalar, akıllı ev özelliğine de sahiptir.

Normpol Modern Urla villa projesi Normpol İnşaat firması tarafında inşa edilmektedir. Ultra lüks müstakil villalar içerisinde ankastre set ve vaillant kombi mevcuttur. Aynı zamanda linearossa alüminyum pencere ve otomatik panjur sistemi de villalarda yer alan olanaklardandır. Konutların özel yüzme havuzuna sahip olmasıyla da sosyal açıdan oldukça avantajlıdır.

Projede Villa Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamında yer alan lüks 4+1 villalar Normpol İnşaat güvencesiyle satışta. Projede son 2 adet villanın satışı devam etmektedir.

Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 villalar, 2 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

4+1 224 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 2 milyon 800 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Urla ultra lüks villalar, deniz yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda alışveriş noktalarına ve toplu taşımaya da oldukça yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 247 43 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version