Kategoriler
Proje Haberleri

Odunluk Pera Bursa satışa sunuldu

Ergünkent İnşaat tarafından inşa edilen Odunluk Pera Bursa konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konforu ve modern daireler inşa eden konut projesi ayrıca üç tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Odunluk Pera Bursa donanımlı daireler sunuyor

Site olarak planlanan proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu da Bursa konut projesi kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde vestiyer, hilton banyo, ısıcam, teras, görüntülü diafoni, ankastre set ve daha pek çok imkan sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 4 bloktan meydana gelmektedir. Proje 4 bin metrekarelik avluya sahip olup projede 65 adet ticari alan yer almaktadır. Ayrıca site içerisinde kapalı otopark, 7/24 güvenlik, peyzaj alanları gibi imkanlar sunulmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 1+1 loft tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 72 metrekare ile 228 metrekare arasında değişmektedir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Bursa konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

72 metrekare 1+1 daireler 1 milyon 750 bin,

85 metrekare 2+1 daireler 2 milyon 275 bin,

76 metrekare 1+1 loft daireler 2 milyon 750 bin,

143 metrekare 1+1 bahçe daireler 2 milyon 960 bin,

145 metrekare 2+1 bahçe daireler 3 milyon 125 bin,

228 metrekare 2+1 daireler 4 milyon 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede 12 ay vade farksız ödeme kolaylığı ve nakitte lansmana özel indirimli ödeme alternatifleri sunulmaktadır.

Bursa Nilüfer konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi Odunluk Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Carrefour Avm, Suryapı Avm, Mihraplı Parkına yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 777 15 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version