Kategoriler
Proje Haberleri

Okan Tower Miami projesi başlıyor

Okan Tower Miami projesi, Okan Holding tarafından ABD’nin Miami eyaletinde 300 milyon dolar yatırımla karma proje olarak hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Covid-19 salgını sebebiyle çalışmalar durmuştu. Anadolu Ajansı haberine göre; normalleşmeyle birlikte projede çalışmalar kısa süre içerisinde faaliyete geçecektir.

ABD’de Türk Firmasının Yapmakta Olduğu En Büyük İnşaat Projesi

70 kat ve 236 oda bulunan otelin işletmesi Hilton tarafından yürütülecek. 153 rezidans olmak üzere toplam 389 ünitenin bulunmakta olduğu Okan Tower Miami projesinin 4 katı da ofislerden oluşmaktadır. Projede stüdyo daireler ve penthouse daireler yer almaktadır. Ayrıca 45 ile 250 metrekare arasında değişmekte olan her katında ve her dairesinde okyanus ve şehir manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra balkonlu ve teraslı konut tipleri inşa edilecektir. Proje, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan tarafından açıklanmıştır. Açıklamaya göre; ABD’de bir Türk firmasının yapmakta olduğu en büyük inşaat projesi olma özelliğine sahiptir.

Okan Tower Miami yakında başlayacak

Bekir Okan, projede çalışmaların kısa zamanda başlayacağını belirtmiştir. Ayrıca, “Projeye ilerleyen dönemde başlayıp bitireceğiz. Oradaki bürokrasi çok fazla. 5 yıldızlı bir otel, otopark, ofisler ve konutlar bulunacak. Otelin dışında 399 anahtarı olan bir bina olacak. Ortalama 300 milyon dolarlık 70 katlı bir proje olmaktadır. Maketten satış da bulunuyor ve Miami’nin en yüksek katlı binalarından biri olma özelliğine sahiptir. Hem Türkiye hem de Amerika’dan şu an satışlarımız var.” şeklinde açıklamıştır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version