Kategoriler
Proje Haberleri

Orka Boutique Kocaeli satışları başladı

Orka Boutique Kocaeli projesi muhteşem konumu ve çeşitli ayrıcalıkları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mamikler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.136 metrekarelik alan üzerinde 2 blok, 38 adet daire ve 10 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar olan konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mamikler İnşaat imzası taşıyan proje 5.136 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta toplam 38 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca bu dubleks dairelerin net büyüklüğü 199 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede sağ-sol araç girişi ve yaya girişi ile birlikte toplamda 3 adet güvenlikli giriş bulunmaktadır. Bununla birlikte 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı olmak üzere toplamda 75 araçlık otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında 1.365 metrekarelik alan üzerinde çeşitli sosyal donatılar yer almaktadır. İçerisinde 940 metrekarelik yeşil alan, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası ve kamelyalar bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Orka Boutique Kocaeli nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Paşadağ Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konut projesi Başiskele-Yuvacık mevkiinde konumlanan proje muhteşem bir vadi manzarasına sahiptir. Bununla birlikte konut projesi doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir.

Orka Boutique Kocaeli fiyatları ne kadar?

Orka Boutique projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 çatı dubleks daireler 3 milyon 667 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (538) 058 23 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version