Kategoriler
Proje Haberleri

Paflagonya Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Paflagonya Evleri Çankırı projesinde çok sayıda satılık daire türü mevcuttur. Projedeki 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 ve 5 + 1 odalı daireler toplamda 311 adettir. Bu dairelerin sahip olduğu site imkanları ise oldukça gelişmiş bir durumdadır. Örneğin yaklaşık olarak 10.000 metrekare büyüklüğünde kapalı otopark, 5.347 metrekare büyüklüğünde yeşil alan, fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu gibi detaylar söz konusudur. Bununla birlikte site görevlisi, güvenlik, kamera sistemi ve sauna imkanları da bulunmaktadır. Ayrıca proje konumu da bu gayrimenkullerin değerini yükselten bir detaydır.

Satılık daire fiyatları ise konut türlerine göre şunlardır:

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 230 bin TL’den başlamaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 730 bin TL’den başlamaktadır.

260 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 415 bin TL’den başlamaktadır.

Paflagonya Evleri satılık daire seçenekleri her talebe uygun türlerde tasarlanmıştır. Dolayısıyla, krediye ya da takas yöntemine uygun olmaksızın satışa çıkan bu daireler rahatlık arayanlar için bire birdir.

Proje alanı nerede bulunmaktadır?

İkizler İnşaat şirketinin bu projesi, Çankırı’nın merkezinde yer alan Kırkevler Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Site, Kastamonu Caddesi ile Tatlı Çay suları arasındaki bölgededir. Kırkevler Aile Sağlığı Merkezi, Çankırı Devlet Hastanesi, Mareşal Çakmak Ortaokulu ve Mareşal Çakmak İmam Hatip Ortaokulu sadece 4 – 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur. Ayrıca Sosyal Konutlar Camii, Ören Sitesi, pek çok eczane ve durak da aynı bölgededir.

Paflagonya Evleri hakkında detaylı bilgi

Bu projenin konut türleri ve satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler olabilir. Paflagonya Evleri Çankırı hakkında detaylı bilgi vermek için 0541 541 18 74 numarası iletişime açıktır. Bununla birlikte 0376 218 18 20 numaralı işyeri telefonu da detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz.

Exit mobile version