Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Konakları Mudanya’da yükseliyor

Panorama Konakları projesi, Zih Yapı kalitesiyle hayata geçmiştir. Proje kapsamında yer alan 7.500 metrekarelik alanda tam 9 blok mevcuttur. 3 + 1 ve 5 + 1 türünde olan dairelerin toplam sayısı ise 68 olmaktadır. 3 + 1 odalı dairelerden bir kısmında hobi bahçesi bulunur. Ayrıca 5 + 1 odalı daireler ise dubleks olarak tasarlanmıştır. Blokların inşasında deprem yönetmelikleri dikkate alınarak C 35 sınıfı sağlam betonlar kullanılmıştır.

Dolayısıyla bu dairelerin sağlamlığı konusunda hiçbir şüphe yoktur. Bununla birlikte peyzaj mimarisi ve açık yüzme havuzu ise konutlara güzel bir dış görünüş kazandırmaktadır.
Sitede yer alan kapalı otopark hizmeti dışında, maksimum 10 araçlık misafir otoparkı mevcuttur. Bununla birlikte basketbol sahası, fitness salonu ve oyun parkı gibi olanaklar da bulunmaktadır. Site olanakları, daire içi özellikler ve proje lokasyonu genel olarak bu konutların farkını göstermektedir.

Panorama Konakları Mudanya ilçesinin ne tarafında yer alır?

Proje alanı olarak değerlendirilen arsa, ilçedeki Güzelyalı Burgaz Mahallesi’nde yer alan Kıziltoprak Caddesi’ndedir. Ayrıca bu konutlar, sosyal olanaklara erişimin kolay olduğu bir konumdadır. Güzelyalı İlkokulu, Cafer Yener İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu bu dairelere oldukça yakındır. Güzelyalı Aile Sağlığı Merkezi de site civarındadır. Ayrıca Panorama Konakları, çevresinde pek çok toplu taşıma durağı bulunan bir yerde yükselmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Panorama Konakları satılık daire fiyatları 5 + 1 daireler için 1.000.000 TL’den başlar. Bununla birlikte 3 + 1 daire seçenekleri yaklaşık olarak 700.000 – 725.000 TL’dir.

Ayrıca 5 + 1 dairelerin büyüklüğü brüt 276 net 240 metrekaredir. 3 + 1 daireler ise brüt 160 net 140 metrekare ölçüsündedir. Konutlar hakkında detaylı bilgiye sahip.olmak isteyenler ise şu numaralara ulaşmalıdır:
• 0 224 452 97 58
• 0 532 213 27 61

En güncel gayrimenkul haberleri için buraya tıklayarak anasayfaya dönebilirsiniz.

Exit mobile version