Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Sarıkaya hemen teslim

Aksa İnşaat Yozgat imzası ile Panorama Sarıkaya projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Yozgat iline bağlı Sarıkaya ilçesinde inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bulunan konutlar alıcılarını yaşama hazır bir şekilde bekliyor. Bu yönü ile de bölgedeki diğer konut projelerinden daha avantajlı bir durumda olan proje, ilgi görüyor. Projede yer alan konutlar özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Proje tek bloktan meydana geliyor. Özenli mimarisi ile dikkat çeken proje bünyesinde 28 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede yedi kattan meydana gelecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde planlandı. Bahsi geçen projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tipleri ile uyumlu olarak tek bir seçenekten meydana geliyor. Panorama Sarıkaya projesinde bulunan konutlar 3+1 daire tipinde inşa edilmiş durumda. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 175 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutlar mortgage planına sahip. Projede konut sahipleri için açık ve kapalı otopark bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar daire tipi ve büyüklüğünde olduğu gibi bir tek seçenekten başlıyor. Panorama Sarıkaya projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki 175 metrekare büyüklüğe sahip konutların metrekare fiyatı bin 57 TL olarak belirlenmiş vaziyette. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 185 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan tüm daireler, alıcı ve yatırımcıları için hemen teslim durumunda.

Konutlar ile ilgili bilgi almak ve proje ile ilgili soru sormak isterseniz iletişim bilgisi: 0 532 571 09 15

Exit mobile version