Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Park Arya Gaziantep’te teslim tarihi belirlendi

Park Arya Gaziantep konut projesi, C  segment üzerinden bizleri karşılamaktadır. Park İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 90 daire bulunuyor. Anahtar teslimatının Ekim 2020 tarihi içerisinde yapılmasına kararlaştırılan konutlar henüz inşaat aşamasında.

Park Arya Gaziantep proje özellikleri

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak belirlendiği konutlar, birbirinden çeşitli sosyal olanakları sizlere sunuyor. Güvenlik hizmetiyle desteklenen site içerisinde güvenli yaşam alanınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Ayrıca size özel Türk hamamı, spor salonu, fitness salonu ve yürüyüş parkurları site içerisinde bulunmaktadır. Böylece hem sosyalleşebilir hem de aktif yaşamdan fayda sağlayabilirsiniz.

Rekreasyon alanlarının dahil edildiği projede, sizleri birbirinden eğlenceli aile içi zamanlar beklemektedir. Piknik, çay bahçesi, restoran gibi mekanları içerisinde bulunduran rekreasyon alanlarında sürprizlere hazır olun.

Çocuk oyun parkları sayesinde enerjisini kolaylıkla dışarıda atabilecek olan çocuklar, aile içi mutluluğa kavuşacaklar. Aynı zamanda onlar için özel tesis edilen yüzme havuzları ile yeni hobiler keşfedebilirler. Açık ve kapalı otopark alanlarının sizlere tahsis edildiği bölgede, araç sorunları yüzünden gününüz olumsuz başlamayacaktır.

Bina iç özelliklerine baktığımızda ise ardiyelik olarak kullanmak zorunda kaldığınız balkonlar artık serbest kalacak. Eşyalardan arınan ferah alanlarınız için, özel depolama alanları yer almaktadır. Ayrıca yangın merdiveni, su deposu ve jeneratör gibi acil ihtiyaçlara cevap verebilen hizmetler sizleri bekliyor.

ADSL, Wi-fi ve fiber internet ile teknik arızaların önüne kolayca geçilecek ve işlerinizde aksaklık yaşamak durumunda kalmayacaksınız. Ses ve ısı yalıtımının sağlandığı binalarda, komşularınızın iyi huylu yönlerine şahit olmanız olası seçenekler arasına giriyor. Uydu ve kablo tv sistemleri sayesinde maç keyfinden geri kalınmayacağı gibi dizi saatlerinde yayın sorunu yaşanmayacaktır.

Akıllı ev sistemi ile donatılmış Park Arya Gaziantep konut projesi, birçok resmi ve özel kuruluşa yakındır. Hastaneler, eğitim alanları dahilinde akla gelebilecek kamu kurum ve kuruluşları yakın mesafenizde sizlere hizmet vermek için adeta hazır tutuyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Park Arya Gaziantep projesinde teslim tarihleri Ekim 2020 olarak belirlenmiştir. 2+1 daire seçeneklerinin 255 bin TL üzerinden başlaması uygun görülürken, bu rakam 3+1 daire seçeneklerinde 295 bin TL üzerinden olması uygun görüldü. Gaziantep Akkent’te hayata geçirilen projede yer almak için iletişim adresinden yararlanabilirsiniz.

İletişim: 0342 321 99 77 / info@parkinsaat.com

Exit mobile version