Kategoriler
Proje Haberleri

Park Flora Safranbolu 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Park Flora projesi ASD İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Balkona ve çift banyoya sahip olan dairelerin oda sayısı 3 + 1’dir. Bununla birlikte çamaşır odası, giyinme odası ve kiler bölmesi gibi ayrıntılara sahip olan bu dairelerin brüt büyüklüğü 158.40 metrekaredir. Net büyüklükler ise 125 metrekare olmaktadır.

Isı yalıtımına sahip kış bahçesi ise bu konutların lükslük seviyesini gösteren bir özellik olmaktadır. Çocuk oyun alanı, otopark alanı, egzersiz alanı ve garaj imkanlarına da sahip olan dairelerin daha pek çok detayı mrvcut olmaktadır.
Dairelerin mutfağındaki ankastre seti ile beraber internet altyapısı, diyafon sistemi, spot aydınlatma ve dış kapı çok sağlamdır. Seramik zemin malzemeleri ve PVC doğramaları da usta işçilikle temin edilen ürünlerdir. Ayrıca dairelerin vestiyer, duvar kağıdı ve kaliteli camdan üretilmiş duşakabin gibi demirbaşları bulunur. Satılık dairelerin tamamı ise krediye uygun olarak satışa çıkmıştır.

Park Flora konutları nerede yükselmektedir?

Bu projenin hayata geçtiği yer, Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Esentepe Mahallesi’dir. Bu mahalle, Safranbolu’nun en güzel yerleri arasında bulunmaktadır. Ayrıca Park Flora konutlarının yükseldiği Tokatlı Caddesi civarında pek çok okul, durak ve çeşitli konutlar mevcuttur. Proje konumu ile en yakın mesafedeki yerler arasında Safir Konakları, Doğakent Villaları, Vilayetler Birliği Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Safran Aile Sağlığı Merkezi vardır. Ayrıca ulaşım imkanları da bu bölge için oldukça iyi durumdadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Park Flora Safranbolu satılık daireler kredi ile birlikte takas yöntemine uygun olmaktadır. Ayrıca daire fiyatları ise yaklaşık olarak 515.000 – 540.000 TL arasındadır. Daha detaylı bilgi almak için 0546 961 66 10 numarası iletişime açıktır.

Ayrıca anasayfaya dönmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version