Kategoriler
Proje Haberleri

Park Mira Life kişiye özel teklifler ile satışta

Park Mira Life Ankara Yenimahalle’de yer alan bir projedir. Proje iki etap şeklinde Aslanlar Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ve ferah havası ile her zevke hitap eden dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, fiyatları, özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Park Mira Life toplam 21.536 metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir. Projenin birinci etabında 119 adet konut ikinci etabında 93 konut projesi bulunmaktadır. Bunlara ek olarak ticari alanlar ve yeşil alanlar da proje alanında bulunmaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yer almaktadır. Bütün dairelerde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Dairelerde salon ve mutfak ayrıdır. Mutfaklarda ankastre, set üstü ocak, fırın ve mutfak doğalgazı vardır. Tüm dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Bu banyo yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak özel bir alanda giyinme odası da bulunmaktadır. Konutların dış kapıları çelik kapıdır.

Park Mira Life dairelerinin kışın ısınması için merkez ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Site içinde dairelerin güvenliği için tam zamanlı kesintisiz özel güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu hizmete ek olarak kameralı güvenlik de devrededir. Site içinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Ayrıca misafirlerin araçlarını park etmesi için misafir otoparkı da bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Site alanı içinde yeşil alanlar çoğunluktadır. Çocuk bahçesi ve çocuk meyve bahçesi gibi özel alanlar da site içinde yer almaktadır.

Park Mira Life satışları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler iki farklı tiptir. 2 oda 1 salon daireler 105 ile 108 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. 3 oda 1 salon daireler ise 148 metrekare kullanım alanına sahiptir.

Park Mira Life daireleri şu anda 2 milyon 150 binden başlamaktadır. Konutlar banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında detayları 0 (542) 115 01 15 numarasından öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version