Kategoriler
Proje Haberleri

Pegasus Natural Villaları Yeşilüzümlü’de yükseliyor

Muğla’nın Fethiye İlçesinde ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken bir proje hayata geçirilmektedir. Pegasus Natural Villaları villa projesi  ile sahiplerini bekliyor. Yeşilüzümlü Mahallesinde yükselen proje Özeloğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Proje henüz yeni tanıtılmış olup lansman fiyatlarıyla satışları devam etmektedir. Villa projesinin hangi imkanlar sunduğunu, projenin nerede hayata geçirildiğini konumu ve projede villa fiyatlarının nasıl değişiklik gösterdiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Pegasus Natural Villaları Hangi Özelliklere Sahiptir?

Site içerisinde bulunan proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Yeşilüzümlü Mahallesi üzerinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Pegasus Natural Villaları Yeşilüzümlü manzarasına sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Villalar özel şöminelidir. Villa içlerinde elektrikli panjur, spot aydınlatma ebeveyn banyosu, teras gibi daha pek çok olanak mevcuttur.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Site içerisinde her villanın kendisine ait otoparkı ve galeri boşluğu gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca Muğla villa projesi kapsamında toplam 2 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 350 metrekarelik müstakil alan içerisinde yer alıp 195 metrekare oturum alanına sahiptir.

Fethiye villa projesi nerede hayat bulmuştur?

Villa projesi, Fethiye’nin Yeşilüzümlü bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Üzümlü mevkiinde, merkeze 300 metre uzaklıktadır.

Projede villa fiyatları nedir?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4+1 tip villalar 4 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır. Villaların 22 Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 553 58 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version