Kategoriler
Proje Haberleri

Port Arya 1 Karasu projeden satışları başladı

Port Arya 1 Karasu konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Karasu İlçesinde yükselen proje MN Karasu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar daire ve villalardan oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Karasu İlçesi Yalı Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede farklı tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler arasında ayrıca dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Port Arya 1 Karasu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri yerden ısıtma sistemi, spot aydınlatma, ısıcam gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra giriş katlar için daireye ait bahçe kullanımı da mevcuttur.

Proje kapsamında yarı olimpik yetişkin havuzu, çocuk havuzu, çocuk parkı, oturma alanı gibi donanımlara da sahiptir. Aynı zamanda otopark ve güvenlik gibi hizmetler de proje kapsamında sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 1+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 72 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Port Arya 1 Karasu konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Karasu Yalı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje denize 200 m, hastaneye 50 m, AVM’ye 10 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Daire fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

72 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler ise 350 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satılarında peşin, kredi ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Bunun dışında araç ve daire takası da kabul edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0538 332 92 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version