Kategoriler
Proje Haberleri

Portova Ovacık satışları devam ediyor

Konut projesi Aksa İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Proje Ankara İli, Keçiören İlçesi, Ovacık Mahallesi’nde yer almaktadır. Keçiören konut projesi üniversiteye, çevre yoluna, havaalanına yürüme mesafesindedir. Merkezi konumu ile Portova Ovacık projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar?Sosyal alanlar neler? Ayrıca proje konut kredisine uygun mu?

Portova Ovacık daire seçenekleri

Ovacık konut projesi 8 bin 656 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Akıllı ev sistemi ve kış bahçeli ve kilerli, çamaşır odası ile giyinme odası gibi özellikler projede mevcuttur. Proje deprem yönetmeliğine uygun radye temel uygulaması yapılmış durumdadır. Bununla birlikte her katta tamamen güney cepheyi gören 3 adet daire var. Ayrıca projede belediye yönetmeliğine uygun dış cephe yalıtımı ve mantolaması da mevcut. 7 bin metrekare peyzaj ve çevre  düzenlemesi imkanına sahip projede brüt 210 metrekarelik 4+1 daireler sahiplerini bekliyor.

Konut projesinde daireler Yapı Kullanma İzin belgesi alınmış durumdadır.  Projede daireler merkezi ısıtma ile ısıtılıyor. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerde iki adet banyo ve üçlü ankastre set mevcut. Ayrıca akıllı ev sistemi sayesinde uzaktan aydınlatma ile yönetebilirsiniz. Bunun yanında dairelerde acil durumda otomatik su ve gaz kesme özellikleri de mevcuttur.

Projede fiyat ve  ödeme seçenekleri

Proje hemen tapu ve hemen teslim fırsatı, ayrıca hemen oturum fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinde daire fiyatları, dairenin tipine  ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları 880 bin TL’den başlamaktadır.

210 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 880 bin TL’den başlamaktadır. Ovacık konut projesinde satılık daire fiyatları 910 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşüneler için proje krediye uygun durumdadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje kapsamında her daireye buz eritmeli otopark rampasına sahip kapalı otopark ve kapalı devre kamera sistemi mevcut. 7/ 24 güvenliğin olduğu projede kamelyalar, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası ve her blokta fitness salonu mevcut. Ayrıca dekoratif lobilerin yanı sıra jeneratör imkanına sahip projede hidrofor ve su deposu da var.

Konut projesi Forum AVM’ye 800 metre, Antares AVM’ye 2.5 km, Esenboğa Havaalanı’na ise 15 dakika mesafededir. Ovacık Mahallesi, 645. Cadde, No: 6 Keçiören / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje hakkında bilgi için 0532 666 34 73  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version