Kategoriler
Proje Haberleri

Rams City İstanbul yakında satışta

Konut projesi İstanbul, İli, Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Çankaya Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Proje özellikleri neler?

817.373.451,99 TL yatırım değerine sahip proje 31.536,86 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. 31.536,86 metrekarelik alan üzerinde ise toplam 8 adet konut bloğu yer almaktadır. Konut blokları zemin + 10 normalk kaltlı ve zemin + 11 normal katlıdır. Ayrıca konut projesi 105.438,3 metrekarelik toplam inşaat alanına sahiptir. İnşaat çalışmalarına başlana konut projesinde toplam 603 adet meskene yer verilmektedir.

Rams City İstanbul konut projesinde dört farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tiplerine baktığınızda 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 tip daireler olduğu görülmektedir. Daire büyüklüğü olarak bakıldığında ise daireler 50.80 metrekare ile 217.20 metrekare arasında değiştiği görülmektedir. Konut projesinde evlerin dışında ayrıca sosyal alanlar ve ticari üniteler de yer almaktadır.

Konut projesinde kapalı otopark olup her konut için bir adet park yeri ayrılacaktır. Ayrıca projede sosyal tesis ve yüzme havuzu yer almaktadır. Teslim tarihi olarak ise projenin 2024 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanmaktadır.

Rams City İstanbul nerede yer almaktadır?

Topçular Mahallesi, Edirnekapı Rami Sokak, Eyüpsultan / İstanbul posta adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje Edirnekapı-Rami Caddesi ile Maltepe Caddesi’nin kesiştiği köşede yer almaktadır. Konut projesi eski Uzel Makina Sanayi firmasına ait fabrika binasının bulunduğu yerdedir. Proje Eyüpsultan Belediyesi’nde 1 km, Haliç’e 2 km, Avrupa Otoyolu’na 270 metre mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ayrıca eğitim kurumlarına da yakın bir konumda yer almaktadır. Era Koleji’ne 130 metre, Eyüpsultan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi’nde ise 180 metre mesafede yer almaktadır.

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0533 206 92 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version