Kategoriler
Proje Haberleri

Rimtaş İnşaat Karacaahmet Sitesi Satışları Başladı

Konut projesi Rimtaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Gaziantep konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Karacaahmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 48 adet daireden oluşan Rimtaş İnşaat Karacaahmet Sitesi projesinde dairelerin satışlarına başlanmıştır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Karacaahmet Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Karacaahmet’te ferah bir lokasyonda yer alan projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri ise brüt 170 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Rimtaş İnşaat Karacaahmet Sitesi projesi geniş balkonlu dairelerden oluşmakta olup site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bolca yeşilliği ve çocuk oyun alanlarına da yer verilmektedir.

Rimtaş İnşaat Karacaahmet Sitesi Fiyatları Ne Kadar?

Karacaahmet konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairelerin fiyatların konumuna göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 170, net 145  metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Gaziantep konut projesi, Şehitkamil İlçesinin en ferah lokasyonu olan Karacaahmet Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda site, ihtiyaç duyulan her alana da yakın bir mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 312 80 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.

Exit mobile version