Kategoriler
Proje Haberleri

Saklı Kent Villaları 2 satışta

Saklı Kent Villaları 2 projesi, Sakarya İli, Karasu ilçesinde yer almaktadır. Villa projesi 2+1 müstakil villalarıyla doğayla iç içe bir yaşam vadetmektedir. 155 metrekare brüt ve 135 metrekare net kullanım alanına sahip villalar, geniş ve ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Saklı Kent Villaları 2 özellikleri neler?

Karasu’nun en prestijli projelerinden biri olan villa projesinde, doğayla iç içe, lüks ve konforlu bir yaşam sizleri bekliyor. 2+1 kat planı seçenekleri bulunan villalar, 155 metrekare brüt ve 135 metrekare net kullanım alanına sahiptir. Müstakil bahçeli, teras katı kullanımlı ve ortak havuzlu villalar, yaz kış keyifli bir yaşam vadediyor.

Karasu’nun en güzel bölgelerinden birinde, denize ve doğaya yakın bir konumda yer almaktadır. Saklı Kent Villaları 2, sakin ve huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Modern ve zarif bir tasarıma sahip villalar, geniş ve ferah yaşam alanları ile konforlu bir yaşam vadetmektedir.

Projede ortak havuz, açık otopark yer almaktadır. Böylece proje, keyifli bir sosyal yaşam imkanı sunmaktadır.

Saklı Kent Villaları 2’nin sunduğu avantajlar

Villalar, Karasu’nun eşsiz doğası manzarasına karşı konumlanmıştır. Ayrıca geniş bahçelerinde doğayla iç içe bir yaşam keyfi sunmaktadır.

Villa projesi, hem kendiniz için bir yuva hem de yatırım için ideal bir seçenektir. Ayrıca proje lüks ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. bununla birlikte uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.

Söz konusu villa projesi, doğayla iç içe bir yaşam hayal edenler için ideal bir seçenektir. Proje geniş ve ferah villalar sunmaktadır. Böylece, ailenizle birlikte konforlu bir yaşam sürmeniz için mükemmel bir ortam sunmaktadır. Ortak havuz ve 24 saat güvenlik gibi imkanlar da projenin cazibesini artırıyor.

Fiyat ve İletişim Bilgileri

Saklı Kent Villaları 2 projesinde yer alan villaların satış fiyatları 2.850.000 TL’den başlamaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (542) 697 33 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version