Kategoriler
Proje Haberleri

Saluspark Septem satışları devam ediyor

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Yedsa İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Projede inşaat çalışmaları tamamlanmakta olup daire satışları devam etmektedir. Saluspark Septem konut projesinde çok yakında oturum başlayacaktır. Projede yer alan daire tipleri neler? Projede hangi olanaklara yer veriliyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? Proje nerede yer alıyor? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Saluspark Septem Daireleri Hangi Olanaklara Sahip?

Bursa konut projesi 30 Ağustos Zafer Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesinde inşaat çalışmalarının sonuna yaklaşılmıştır. Daire içlerinde vestiyer, beyaz eşya, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca dairelerde gömme dolap, teras, görüntülü diafon, ankastre set ve spot aydınlatma gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Saluspark Septem konut projesinde yakında oturum başlayacaktır. Proje kapsamında pek çok sosyal olanak bir arada sunulmaktadır. Site içerisinde açık havuz, çocuk oyun parkı, modern ve şık peyzaj düzenlemeleri, kamelyalar gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca spor salonu, toplantı odası, sosyal tesis ve her daireye bir otopark da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra güvenlik, kapıcı, otopark, kamera sistemi de sunulan imkanlar arasındadır. Projede 2+1 ve 3+1 tip daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ise 123 metrekare ile 164 metrekare arasında değişmektedir.

Bursa konut projesinde daireler kaç TL’den satışa sunulmaktadır?

30 Ağustos Zafer Mahallesinde yükselecek olan projede dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

2+1 daireler 1 milyon 150 bin TL,

3+1 daireler ise 1 milyon 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi nerede konumlandırılmıştır?

Bursa Nilüfer konut projesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehrin merkezinden uzak ama günlük yaşamda ihtiyaç duyulan noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 413 50 99 ve 0507 070 32 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version