Kategoriler
Proje Haberleri

Şanlıurfa Emira Elegance 60 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

Şanlıurfa Emira Elegance projesi Gümüşçü Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konforun adresi olan ve 60 ay vade, yüzde sıfır faiz fırsatı bulunan geniş ve konforlu bu evler sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Şanlıurfa, Karaköprü ilçesinde bulunmaktadır. Bir odaya sahip olan 1+1 dairelerin büyüklüğü brüt 70, net ise 58 metrekare olarak tasarlanmıştır. iki odaya sahip 2+1 tip dairelerin alanları brüt 220, net ise 160 metrekaredir. 3+1 tip olarak karşımıza çıkan evler ise brüt 220 metrekare, net ise 149 metrekare büyüklüğündedir.) Bu şekilde geniş ve ferah evleri sırası ile inceleyebilir detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Projenin iç ve dış detayları hakkında

Proje sizlere birçok fırsat sunmaktadır. Genellikle ihtiyaçlarınız kapsamında tasarlanan bu evler ultra lüks 220 metrekare 3 + 1 daire bulunmaktadır. Ayrıca 220 metrekare 2 + 1 dairede mevcuttur. Bunların dışında 70 metrekare 1 + 1 daire de sitede bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu bulunan bu evlerin aynı zamanda giyinme odası da mevcuttur. Geniş ve konforlu odaları aynı zamanda konumundan dolayı güneş alan bir yapıya sahiptir. İç kapıları masif lake olduğu söylenebilir. Aynı zamanda döşemesi laminant parkedir. Oldukça modern bir tasarıma sahiptir.

Şanlıurfa Emira Elegance projesi özellikleri

Binanın içinde çift asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda kapalı otopark da mevcuttur. Merkezi uydu sistemi kullanılan bu evde görüntülü diyafonda mevcuttur. Ortak jeneratör ve su deposu bulunur. Siteden oluşan bu evler 3 blok şeklindedir.  Aynı zamanda güvenlik 7/24 aktiftir. Çocuk oyun parkı gibi sizlerin çocuklarınız ile oynayacağız alanlar bulunmaktadır. 24 saat açık kamera güvenlik sistemi de mevcuttur. Daireler 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 olmak üzere bulunur. Ebeveyn banyosu, Çanakkale seramik, çelik kapı, seramik döşeli cephe ve çift asansör gibi özelliklerle bulunmaktadır.

Şanlıurfa Emira Elegance projesi konumu ve fiyatı hakkında

Bu proje geniş odaları ve merkeze yakın olan konumu ile sizlere sunulmaktadır. Şehir Merkezi’nde olan bu evler oldukça iyi bir konuma sahiptir. Ayrıca şehrin gürültüsünden ve kalabalığından da uzaktır. Aynı zamanda konumundan dolayı odaları güneş almaktadır.

70 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 330 bin liradan satışa sunulmuştur. 220 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 600 bin liradan satışa sunulmuştur. Ayrıca 220 metrekare brüt alana sahip 3+1 olan daire ise 660 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Konut projesinde daire sahibi olmak isteyenler için iki farklı ödeme seçeneği sunulmaktadır. Birinci seçenekte 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrı ikinci seçenekte ise 120 ay vade ve yüzde 0.59 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Daha fazla bu proje için bilgi almak istiyorsanız 0 533 255 10 65 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version