Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Naz Konutları Kocaali Sakarya’da Hayat Buluyor

Sakarya Kocaali konut projesi Karasu Arslan İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Sakarya İli, Kocaali İlçesi, Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur ve firma bütün bankalarla çalışmaktadır. Şehr-i Naz Konutları Kocaali konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Yalı Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi beş konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki bloklar 3 katlı olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi, denize yürüme mesafesinde, otoparklı ve havuzlu dairelerden oluşmaktadır. Kendine özgü yaşam tarzıyla Kocaali’nin en tercih edilen bölgesinde yer almaktadır. Aynı zamanda geniş yeşil bahçeleri ile oldukça büyük bir sosyal alan fırsatı sunmaktadır.

Şehr-i Naz Konutları Kocaali konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 60 metrekare olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler ise brüt 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konut projesinin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygundur.

Şehr-i Naz Konutları Kocaali Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaali konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, topraktan satış avantajları da sunmaktadır.

Brüt 60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

İstanbul’un arka bahçesindeki sahil kasabasında yer alan proje, doğal güzelliklerle iç içe bir konumdadır. Aynı zamanda da İstanbul’a yakın bir mesafededir. Proje Yalı Mahallesi, Kocaali/Sakarya adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 343 43 13 ve 0533 563 64 58 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version