Kategoriler
Proje Haberleri

Şelale Konakları Projesi satışları devam ediyor

Yapıcı İnşaat firmasında şehrin merkezinde Şelale Konakları 3 + 1 akıllı ev projesi sizlere sunulmaktadır. Emlak tipi satılık daire olan bu evler oldukça büyük ve ferahtır. Sizlerin de yaşamak isteyeceğiniz bir konuma sahip olan evleri detaylı bir şekilde değerlendirmeye alabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bu projenin emlak tipi satılık daireler metrekare brüt olarak 130 metrekare net 120 alan kaplamaktadır. Oda sayısı 3 + 1 olarak geçmektedir. Odaları geniş ve ferahtır. Konumundan dolayı her oda güneş almaktadır. Daireler akıllı ev sistemi olarak hazırlanmıştır. Dış özellikleri bakımından da bir o kadar farklı özellik taşımaktadır. Kapalı ve açık otoparkı bulunan bu dairelerin kendine özel araba park etme yeri vardır. Asansörlü 10 kişiliktir ve mantolama sistemi vardır. Ayrıca peyzaj bahçe düzenleme olarak da eve şık bir görünüm kazandırılmıştır. Doğal taş duvarlar ve ışıklandırmalarla daha naif ve hoş bir görüntü sizleri karşılamaktadır.

Şelale Konakları Projesinin İç Yapısı Hakkında 

İç özelliklerine genel olarak bakacak olursak ses yalıtımı tek çift duvar arasında mevcuttur. Ayrıca silinebilir saten boya ile eviniz boyanmıştır. Led ile ışık bandı bulunan tavan sizleri karşılayabilir. Çelik kapı, ankastre mutfak sizlerin seveceği türden olmakla birlikte odalar geniş ve ferahtır. Doğalgaz kombi ve yerden ısıtma sistemleri mevcuttur. Aynı zamanda banyo olarak zeminde su izalasyonu bulunmaktadır ve oldukça şık bir banyoya sahiptir. Balkonunun geniş olduğu bu evler sizleri memnun edecek tarzda döşenmiştir.

Yapıcı İnşaattan Şelale Konakları Konum ve Fiyat Bilgisi

Konumu merkeze ve genel olarak gireceğiniz yerlere yakındır. Ayrıca hastane, kütüphane, okul gibi önemli yerlere oldukça Yakın mesafede bulunmaktadır. Merkezde olan bu ev sizlerin merkezde yapacağınız işler bakımından oldukça memnun edecek tarzıdır. 3 + 1 olan bu akıllı ev oldukça geniş ve ferah olarak döşenmiştir. Aynı zamanda konum bilgisi olarak sizlerin rahat edeceği arabanızı da otoparkına fark edeceğiniz bir sisteme sahiptir. Şelale Konakları olarak geçen bu daireler site içerisinde yer almaktadır. Fiyatı 720 bin olarak ilanda geçmektedir. Bartın merkezde bulunan bu ev sizlerin seveceği türden döşenmiştir.

Bu şekilde Şelale Konakları’nda bulunan projeyi Yapıcı İnşaattan ilan olarak öğrenebilirsiniz.

Daha fazla bu proje hakkında bilgi almak istiyorsanız 0 505 094 74 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje için tıklayınız…

Exit mobile version