Kategoriler
Proje Haberleri

Serenat Villaları Düzce’de yükseliyor

Düzce’nin Merkez İlçesinde ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken bir proje hayata geçirilmiştir. Serenat Villaları konut projesi  ile sahiplerini bekliyor. Arapçiftliği Mahallesinde yükselen proje Aryapı Grup İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projede villaların büyük bir kısmı tamamlanmış olup satışları devam etmektedir. Villa projesinin hangi imkanlar sunduğunu, projenin nerede hayata geçirildiğini konumu ve projede villa fiyatlarının nasıl değişiklik gösterdiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Serenat Villaları Hangi İmkanları Sunuyor?

Site içerisinde bulunan proje, Düzce Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi üzerinde inşa edilmiştir. Projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Serenat Villaları Düzce modern donanımlara sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, kiler, mobilya, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Bunların dışına çamaşır odası, giyinme odası, yerden ısıtma, şömine, barbekü gibi donanımlara da sahiptir.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı, spor alanı gibi imkanlar da sunulmaktadır. Düzce villa projesi kapsamında toplam 16 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 200 metrekare alana sahiptir.

Düzce Merkez villa projesi nerede hayat bulmuştur?

Villa projesi, Düzce’nin gelişmekte olan elit villalar bölgesi Arapçiftliği’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir. Bunun dışında Bahçeşehir Kolejinin hemen yanı başında konumlandırılmıştır.

Projede villa fiyatları nasıl değişiyor?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4+1 tip villalar 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır. Son 7 villa için de fırsatlar devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 204 50 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version