Kategoriler
Proje Haberleri

Serenity 3 Eskişehir lansman fiyatlarıyla satışta

Serenity 3 Eskişehir projesi yeşil alanlar ile iç içe bir yaşam olanağı sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Değer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yatay biçimde 3 katlı bir bina yer almaktadır. Bu binada her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, konforlu ve prestijli yapılar inşa eden  Değer İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Sitede yatak biçimde 3 katlı bir bina konumlandırılmıştır. Her katında 2 adet daire olmak üzere toplamda 6 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her daireye ait 2 araçlık açık otopark alanı yer almaktadır.

Asansör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çift balkon, panjur sistemi ve vestiyer gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Serenity 3 Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Serenity 3 Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Serenity 3 Eskişehir projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 320 75 38 veya 0 (542) 350 60 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version