Kategoriler
Proje Haberleri

Seyir Tepe Başpınar Projesi Satışa Sunuldu

Ankara, Göksu konut projesi Başpınar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Göksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Seyir Tepe Başpınar konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Etimesgut İlçesi, Göksu Mahallesi’nde yer alan 20 bin metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu zemin+15 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte proje kapsamında toplam 160 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin dışında 3 adet ticari alanda bulunmaktadır.

Projenin yer aldığı site içerisinde basketbol, futbol ve voleybol sahası, sosyal tesis, koşu ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer almaktadır. Aynı zamanda 160 araçlık açık ve kapalı otopark, geniş peyzaj alanları da projenin sahip olduğu olanaklardır. 16 katlı bloklardan oluşan Seyir Tepe Başpınar konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler büyüklükleri ise brüt 190 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Seyir Tepe Başpınar Daire Fiyatları Ne Kadar?

Yenimahalle konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlayıp 1 milyon 300 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ankara konut projesi, Etimesgut/Eryaman Göksu Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda muhit olarak alışveriş merkezi, park gibi noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 566 06 06 ve 0312 566 07 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version