Kategoriler
Proje Haberleri

Seyrek Loft Menemen satışları devam ediyor

FRK Yapı İnşaat tarafından inşa edilen Seyrek Loft Menemen konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konforu ve loft daireler inşa eden konut projesi ayrıca iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Seyrek Loft Menemen donanımlı daireler sunuyor

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi 85.yıl Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Menemen konut projesi loft tip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde amerikan mutfak, klima, görüntülü diafon ve daha pek çok imkan sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 32 daireden meydana gelmektedir. Bina içerisinde açık- kapalı otopark, asansör gibi olanaklar sunulmaktadır.  Daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 55 metrekare ile 80 metrekare arasında değişmektedir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Menemen konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

55 metrekare 1+1 daireler 515 bin TL,

80 metrekare 2+1 daireler 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında takas işlemi kullanılmaktadır.

Seyrek Loft Menemen nerede yükseliyor?

Konut projesi İzmir’in Menemen İlçesi, 85.yıl Cumhuriyet Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Seyrek Köy Meydanına, Bakırçay Üniversitesine, Marketlere, Okula yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 660 17 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version