Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön talep topluyor

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy’de konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Sinpaş GYO firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte daireleri ile dikkat çekmektedir. Sinpaş Boulevard Sefaköy henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Sefaköy’de yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Bunun için Sinpaş GYO İnşaat firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ayrıca avantajlı fiyatlardan da faydalanmak mümkün olmaktadır. Konut projesi Küçükçekmece Sefaköy’de yükselecek. Az katlı mimariye sahip olacak projede bahçeli dairelere yer verilmesi planlanmaktadır.

Sinpaş Boulevard Sefaköy konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinin çocuk oyun alanları, hamam, kameralı güvenlik, sauna, güvenlik, kapalı otopark gibi özelliklere sahip olması beklenmektedir. Aynı zamanda dairelerde balkon, giyinme odası, ebeveyn banyosu olması planlanmaktadır. Bunların yanı sıra proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinin olması planlanmaktadır.

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyatları ne kadar?

Sefaköy konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme şartları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Projedeki konutlar için ön talep toplama dönemi başlamıştır.

Sinpaş Boulevard Sefaköy nerede yer alıyor?

Konut projesi Sefaköy metrobüs ve metro istasyonunun yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda E-5’in yanı başında, Basın Ekspres Yolu ile Tem bağlantısına kolay ulaşım sağlayan noktada yer almaktadır. Hastane yakınında ve Florya sahile de yakın konumda yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version