Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Metrolife Sancaktepe ticari alanları satış ve kiralamaya açıldı

Sinpaş Metrolife Sancaktepe karma konut projesinde yer alan ticari ünitelerin satış ve kiralanma sürecine başlanmıştır. Ulaşım olarak metronun hemen yanı başında yer alan projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Şimdi ise Sinpaş Metrolife Sancaktepe ticari alanları satışları ayrıca da kiralanması süreci başlamıştır.

Proje konumu ile dikkat çekiyor

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi markalı konut projelerinin en çok bulunduğu bölgede yer almaktadır. Ayrıca proje Sancaktepe İlçesi’nin en yoğun insan trafiğinin olduğu bölgededir. Ulaşım olarak ise en kolay ulaşımın olduğu ve metronun hemen yanında olan bir projedir. Sancaktepe konut projesi belgede yer alan tek açık hava çarşısı olma özelliği ile de dikkat çekmektedir. Bunların dışında ayrıca proje kongre merkezine de komşu bir konumda yer almaktadır.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu Yakası, Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Sinpaş GYO firması tarafından inşa edilmektedir. Sancaktepe konut projesinde toplam 554 adet konuta yer verilmektedir. Bünyesinde dairelerin yer aldığı projede ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Dört farklı daire tipi konut projesi bünyesinde yer almaktadır. Bu dire tipler ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 61 metrekare ile 256 metrekare arasında değişmektedir.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe ticari alanları

Projede yer alan ticari ünitelerin satış ve kiralanması ile ilgili detaylı bilgi alınması mümkündür. Bunun niçin Sinpaş Emlak Market sitesi üzerinden veya satış ofisine uğramanız yeterli olacaktır. Ayrıca 0553 306 19 25 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi almak mümkün olacaktır. Ayrıca Sinpaş Metrolife projesinin satış ofisi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Asır Caddesi, No : 32, 34791 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version