Kategoriler
Proje Haberleri

Sodra Orman Residence konutları Muğla’da satışa çıktı!

Muğla Milas satılık daire türleri arasında yerini alan Sodra Orman Residence konutları satışa sunuldu. Büyük ve konforlu dairelerden oluşan bu proje Solmaz Grup İnşaat şirketine aittir. Krediye uygun olarak satışa çıkmış olan bu konutların büyüklük ölçüleri brüt 150 m2, net 130 m2’dir. Ayrıca dairelerin tamamı yerden ısıtmalıdır. Klima, termosifon, merkezi uydu ve internet altyapısıyla birlikte otomatik yangın söndürme sistemi de mevcuttur. Yatak odalarında ise ayrı bir giyinme bölmesi vardır.

Bununla birlikte kameralar ile izlenen site alanı, açık yüzme havuzu ve süs havuzları gibi imkanlara sahiptir. Çocuklar için ayrı bir yüzme havuzunun bulunduğu sitede basketbol sahası, yürüyüş parkuru ve bisiklet parkuru da vardır. Ayrıca kapıcı hizmeti, güvenlik hizmeti ve otopark alanı gibi detaylar, site konforunu artıran özelliklerdendir.

Sodra Orman Residence projesi nerede hayata geçmiştir?

Bu proje, Muğla’nın Milas ilçesinde yer almaktadır. Site alanı, Dumlupınar Caddesi üzerinden ulaşılabilen Sodra Küme Evleri ile neredeyse bitişiktir. Buraya, Milas – Söke Yolu yakın mesafede olmaktadır. Ayrıca İzan Özel Sağlık Hastanesi, 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi de yakın bölgelerdedir. Sodra Orman Residence konutlarına yakın olan diğer okullar ise Milas Anadolu Lisesi ve Milas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’dir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Muğla satılık daire seçeneklerinden olan bu daireler, yaklaşık olarak 875.000 TL değerindedir. Ayrıca satış için takas yöntemi uygun olmasa da konutlar krediye uygundur. C30 türündeki kaliteli beton malzemeler kullanılarak inşa edilen bu sağlam daireler için bazı indirimler de mevcuttur. Her alıcıya özel ödeme planları bulunduğu gibi, peşin ödemelerde kolaylık sağlanmaktadır. Dolayısıyla Sodra Orman Residence konutları hem konforlu hem de avantajlı olmaktadır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için şu numaralardan birini aramak yeterlidir:

  • 0532 248 04 35
  • 0533 364 28 06
Exit mobile version