Kategoriler
Proje Haberleri

Sofia Evleri Çaycuma son daireleri satışta

Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Sofular Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Sofia Grup İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Sofia Evleri Çaycuma konut projesinde inşaat çalışmaları bitmek üzere olup oturuma hazırlanmaktadır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Çaycuma konut projesi Sofular Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelen bir projedir. Konut projesi doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler mantolamalı olup, daire içlerinde ebeveyn banyosu, şömine, vestiyer, gibi olanaklar bulunmaktadır.

Proje, daireye öze teras bahçe, çevre düzenlemeleri ve otopark alanı ile dikkat çekmektedir. Sofia Evleri Çaycuma konut projesinde yaşam başlayacak olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 5+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 2+1 tip daireler brüt 139 metrekare, 5+1 tip daireler ise brüt 210 metrekare alana sahiptir.

Sofia Evleri Çaycuma daire fiyatları ne kadar?

Çaycuma konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

139 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 475 bin TL’den,

Brüt 210 metrekare 5+1 dubleks tip daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Sofular Mahallesi, İmam Hatip Lisesi’nin hemen üzerindeki alanda konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda şehir merkezine yalnızca 1,6 km uzaklıktadır.

Sofia Evleri Çaycuma projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0554 703 16 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version