Kategoriler
Proje Haberleri

Solakzade Residence satışları devam ediyor

Solakzade Residence konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Erzurum’un Yakutiye İlçesinde yükselen proje Erka İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Yakutiye İlçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Solakzade Residence kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde kiler, kapalı balkon, vestiyer, ankastre set, duvar kağıdı gibi olanaklara sahiptir.

52 adet dairenin yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde çocuk parkı, kapalı otopark, güvenlik kamerası gibi olanaklara da yer verilmiştir. Bunların yanı sıra kazan dairesi, yangın söndürme sistemi de site içerisinde yer almaktadır. Yakutiye konut projesi kapsamında toplam 52 daire ve 11 daire yer almaktadır. Villalar 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 173 metrekare ile 194 metrekare arasında değişmektedir.

Solakzade Residence konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Yakutiye’nin en gözde yerleşim birimlerinden olan Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, park, alışveriş merkezi, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

173 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 800 bin TL,

Brüt 194 metrekare alana sahip 4+1 daireler 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0545 545 75 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version