Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Tam Pendik’de Anneler Günü’ne özel indirim

Setup İnşaat tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Pendik İlçesinde hayata geçirdiği Tam Pendik Evleri projesinde Anneler Günü’ne özel indirim kampanya başlatıldı.

3 bin 640 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Setup İnşaat tarafından başlatılan Anneler Günü’ne özel indirim kampanyasında daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Anneler Günü’ne özel indirim kampanyasında yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar 36 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca yüzde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. Tüm bu ödeme seçeneklerinin dışında ayrıca yüzde 5 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Sınırlı sayıda daire için geçerli olacak bu kampanyada yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 TL’den, satılık daire fiyatları ise 365 bin TL’den başlıyor.

Şirket bünyesinde sunulan ödeme kolaylıklarının da bulunduğu projenin birinci etabı Mart 2019’da teslim ediliyor.

9’ar katlı 3 bloktan meydana gelen Tam Pendik projesinde ilk etabında 129 adet daire, toplamda ise 700 adet daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilen projede 2+1 daireler 97 ile 113 metrekare ve 3+1 daireler ise 122 ile 137 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

İlk etabının 2019 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanan Tam Pendik projesinde aidat bedeli ise 150 TL olarak belirlendi.

Exit mobile version