Kategoriler
Proje Haberleri

Terranova Eyüpsultan satışları devam ediyor

Emre Grup tarafından inşa edilen Terranova Eyüpsultan konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konforu ve modern daireler inşa eden konut projesi ayrıca üç tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Terranova Eyüpsultan Projesinde Dairelerin Özellikleri Neler?

Site olarak planlanan proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Emniyettep Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesi kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde yangın alarmı, ankastre fırın, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 2 blok ve 71 daireden meydana gelmektedir.  Ayrıca projede açık-kapalı otopark, hidrofor gibi imkanlarda sunulmaktadır.  Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 42 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

42 metrekare 1+1 daireler 1 milyon 300 bin TL,

63 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 650 bin TL,

140 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede A blokta satışlar bitmiş, B blokta satışlar devam etmektedir.

Eyüpsultan konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi, Emniyettepe Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 320 77 55 ve 0536 921 73 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version