Kategoriler
Proje Haberleri

Tetra İncek satışları başladı

Ankara’nın en prestijli semtlerinden biri olan İncek’te, lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını açan Tetra İncek projesi tamamlanmak üzeredir. Villa projesi Yıldırım Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca konut projesinin 2024’ün üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi, 10 adet müstakil villadan oluşmaktadır.

Tetra İncek özellikleri neler?

Geniş ve Ferah Villalar: Arsalar üzerine inşa edilen villalar 599 metrekarelik büyüklüğe sahiptir. Villa projesinde 4+1 ve 5+2 tip villa seçenekleri yer almaktadır. Geniş ve ferah iç mekanlar, ailenizle birlikte keyifli bir yaşam sürmeniz için ideal bir ortam sağlamaktadır.

Modern Mimari: Projede modern mimari anlayışıyla tasarlanan villalar, estetik ve işlevselliği bir araya getirmektedir.

Zengin Sosyal Donatı Alanları: Tetra İncek projesi, her villaya ait açık yüzme havuzu, geniş yeşil alanlar yer almaktadır. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti ve kameralı gözetim sistemi bulunmaktadır. Böylece güvenli ve prestijli bir yaşam ortamı sunmaktadır.

Tetra İncek projesi, doğayla iç içe, lüks ve konforlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenektir. Şehrin gürültüsünden uzakta, huzurlu bir ortamda yaşamak için güzel bir fırsat sunmaktadır.

Fiyat ve ödeme planı nasıl?

Villa projesinde yer alan villaların fiyatları villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Söz konusu villaların fiyatları henüz açıklanmamıştır. Ayrıca ödeme planı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Projenin fiyatları ve ayrıca ödeme planı belli olduğunda detaylar web sitemizde yer alacaktır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesinin 2024 yılı 3. çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Tetra İncek nerede yer almaktadır?

Villa projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi’nde yer almaktadır. Adres olarak villa projesi Kızılcaşar Mahallesi, 2937. Cadde, No: 22 İncek / Gölbaşı adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 480 36 36 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version