Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

The Bo Viera Yeni Etabıyla Yatırımcılarına Fırsat Sunuyor

Ankara merkezli Besa Holding, Bodrum’un incisi olarak nitelendirilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanya, yatırımcılara yüzde 25 peşinat ve 12 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sunmaktadır Aynı zamanda hemen tapu sahibi olma fırsatı da sunmaktadır.

Bodrum’un İncisi The Bo Viera Projesi

Besa Holding tarafından hayata geçirilen The Bo Viera projesi, Bodrum’un en güzel koylarından birinde konumlanmaktadır. Proje toplamda 300 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca proje, Bodrum’un eşsiz noktası Gündoğan mevkiinde yer almaktadır. Bu projenin 1.2 kilometrelik sahil şeridi bulunmaktadır.

Bodrum projesinde 76 adet villa ve 234 adet  rezidans yer almaktadır. Ayrıca The Bo Vue Curio Collection by Hilton Hotel ile bölgenin en prestijli yaşam alanı olma hedefini taşımaktadır.

Yeni Etaba Özel Kampanya

Besa Holding, bu projenin yeni etabına özel bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında, yatırımcılar yüzde 25 peşinat ve 12 aya varan vadeli ödeme seçeneklerinden faydalanabilmektedirler. Ayrıca, kampanyaya katılanlar hemen tapu sahibi olma imkânına da sahiptirler.

Besa Holding’in Yenilikçi Yaklaşımı

Projenin önemli bir özelliği, doğaya uyumlu mimari yapısı ve estetik detaylarıdır. Proje, sadece lüksü değil, aynı zamanda sürdürülebilir bir yaşamı da ön planda tutmaktadır. Besa Holding’in bu yaklaşımı, projeyi bölgenin en prestijli yaşam alanı haline getirmektedir.

Efe Bezci’nin Açıklamaları

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, proje hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Bezci; “The Bo Viera projesi, doğaya uyumlu mimari yapısı, bölgenin ünlü turkuaz denizi ve eşsiz plajlarıyla öne çıkmaktadır. Yeni etaba özel başlattığımız kampanya ile bu muhteşem projeyi daha erişilebilir hale getiriyoruz. Ayrıca, projemizde yer alan The Bo Vue Curio Collection by Hilton Hotel ile sadece tatil beldesi olmanın ötesine geçip estetik ve lüksü bir araya getiriyoruz.” dedi.

Projenin Sektöre Katkıları

Bodrum projesi, sadece lüks bir yaşam alanı sunmakla kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilir bir yaşamı desteklemektedir. Yatırımcılara sunulan ödeme koşulları ve avantajlar, bölgede yeni bir ivme yaratacak potansiyele sahiptir.

Söz konusu proje, Bodrum’un eşsiz güzelliklerini ve yaşam kalitesini yatırımcılara sunmaktadır. Besa Holding’in yenilikçi yaklaşımı ve sunduğu avantajlar, bölgenin en prestijli projesi olma özelliğini taşımaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version