Kategoriler
Proje Haberleri

The View Bodrum villaları inanılmaz fiyatıyla satışta

The View Bodrum villaları sadece Bodrum’un değil, Türkiye’nin de en lüks konutlarındandır. Rüzgar Group güvencesi ile piyasaya çıkmış olan bu konutların türleri 6 + 2 ve 3 + 1’dir. Bu daireler, yerden ısıtma sistemine ve klima donanımına sahiptir. Isı yalıtımına da sahip olan bu villalar, özellikle yaz mevsimlerinde çok kullanışlıdır. Sıcak havası ile ünlü olan Bodrum bölgesinde, bu özelliğe sahip daireler her zaman daha değerli olabilmektedir.

Ayrıca beyaz eşya, görüntülü diyafon sistemi, kaliteli PVC’ler ve duşakabin de mevcuttur. Dairelerin banyo sayısı ise 3 + 1 odalı villalar için 3 olurken 6 + 2 odalılar için 6’dır. Farklı mahallelerde bulunan bu müstakil villalar, otopark ve güvenlik hizmetinin olduğu özel site alanları içindedir. Bununla birlikte 6 + 2 odalı dairelerin sakinleri için bazı kolaylıklar mevcuttur. Bu konutların karşısında yer alan Swiss Otel Resort – Bodrum Beach otelinin pek çok imkanından ücretsiz faydalanabilmektedir.

Örneğin hamam, sauna, plaj ve spor salonu bu imkanlardan bazıları olmaktadır. Bodrum villa modelleri arasında en güzel mimariye sahip olan bu yapılar çok konforludur. Dolayısıyla 4 mevsim boyunca rahat yaşamayı mümkün hale getirmektedirler. Bununla birlikte bulundukları bölgeler dolayısıyla da dikkat çeken konutlardır.

Bu villalar nerededir?

The View Bodrum projesindeki villalardan bir kısmı Kumbahçe Mahallesi’nde, bir kısmı Turgutreis Mahallesi’nde yükselmiştir. Büyüklüğü brüt 439 m2, net 308 m8 olan 6 + 2 odalı villalar, Turgutreis Mahallesi’ndeki konutlardır. Kumbahçe Mahallesi’ne değer katan diğer konutlar ise 3 + 1 odalı villalardır. Ayrıca bu villaların büyüklükleri ise brüt 150 m2, net 130 m2 ölçüsündedir. 6 + 2 odalı villaların en yakınında Turgut Reis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi ve Mozaik Villaları bulunur. 3 + 1 odalılar ise Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ve Şalvarağa Evleri’ne oldukça yakın bir konumdadır.

The View Bodrum satılık villa fiyatları ne kadardır?

The View Bodrum satılık villa fiyatları, projenin kalitesini göstermekte olan bir seviyededir. 3 + 1 odalılar 5.100.000 TL’den, 6 + 2 odalılar ise 14.900.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir.

Exit mobile version