Kategoriler
Proje Haberleri

Toraman Masal 05 satışları devam ediyor

Toraman Masal 05 projesi ultra lüks, geniş  kullanım alanları ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Uşak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Toraman İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toraman İnşaat güvencesi ile yükselen projede 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak kullanım alanları içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Çift asansör ve çift merdiven gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları özel üretim, yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci kalite laminat parke uygulaması yapılmaktadır. Bununla birlikte ışık bandı ve asma tavan uygulaması yapılmaktadır.

Toraman Masal 05 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konum olarak şehrin en nezih bölgesinde yükselmektedir. Üstelik Masal Diyarı Parkı’na 100 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Toraman Masal 05 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 1.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik araç takası fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 377 58 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version