Kategoriler
Proje Haberleri

Torkam E5 Açık Çarşı ödeme planı

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy’de, Torkam İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı projesi, toplam 20 bin 776 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

3 kattan meydana gelen proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Projede zemin altında da 7 kat var.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi konut sayısı

Torkam E5 Açık Çarşı projesinin toplam alanı 127 bin metrekareye ulaşıyor. Projede 234 rezidans daire, 117 ofis ve 310 cadde dükkânı bulunuyor.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi dükkân büyüklükleri

Torkam E5 Açık Çarşı projesinde, dükkânların büyüklükleri 38 metrekare ila 1153 metrekare arasında değişiyor.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi teslim tarihi

Torkam E5 Açık Çarşı projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi fiyatları ve ödeme planı

Torkam E5 Açık Çarşı projesindeki birimlerin fiyatları 770 bin TL’den başlıyor. Torkam E5 Açık Çarşı projesinde 60 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Torkam E5 Açık Çarşı proje özellikleri

Torkam E5 Açık Çarşı projesinde güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede asansör de mevcut.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi nerede yükseliyor?

TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı projesi, E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında yer alıyor. Projeye özel bir de metrobüs durağı bulunacak. Projedeki dükkânların 124’ü 21 Nisan tarihinde açık artırma usulüyle satışa sunulacak. Bölgedeki en büyük market de projenin içinde yer alacak.

Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükselen Torkam E5 Açık Çarşı projesi, Belediye Cad. Sefaköy-Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Torkam E5 Açık Çarşı projesi iletişim bilgileri

Yatay mimarisiyle dikkat çeken Torkam E5 Açık Çarşı projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 45 43 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.

Exit mobile version