Kategoriler
Proje Haberleri

Torunoğlu Icon Bahçecik satışları başladı

Torunoğlu Icon Bahçecik projesi doğa ile iç içe tertemiz havası ve mükemmel bir deniz manzarasına sahip konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli İli, Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Torunoğlu A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde muhteşem tasarımlı 12 adet özel villa bulunmaktadır. Bu villalar 4+1 ve 5+1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Torunoğlu A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 12 adet mükemmel mimariye sahip villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar ise 4+1 ve 5+1 olmak üzere 2 tip olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 4+1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje hem mimari yapısı hem de kullanılan malzemelerin yüksek kalitesi ile dikkat çekmektedir.

Villaların her biri birbirinden bağımsız olup 6 dönüm yeşil alan içerisinde yer almaktadır. Her villaya ait özel peyzaj tasarımlı yemyeşil geniş bahçeler bulunmaktadır. Ayrıca villaların kendine ait özel yüzme havuzu mevcuttur. Bunun yanı sıra ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çamaşır odası, giyinme odası, duşa kabin, vestiyer, şömine, spot aydınlatma ve kiler gibi pek çok özellik mevcuttur. Her villada geniş ve ferah teras alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Torunoğlu Icon Bahçecik nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Kılıçarslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkeze yakın konumda yükselen proje İzmit merkeze 10 dakika uzaklıktadır. Çevresindeki alışveriş merkezlerine 7 ile 12 dakikalık mesafededir. Osmangazi Köprüsü ve İzmir otobanına ise 30 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanına 45 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Torunoğlu Icon Bahçecik fiyatları ne kadar?

Torunoğlu Icon Bahçecik projesinde kişiye özel farklı ödeme seçenekleri yer almaktadır. Villa projesinde fiyatlar villa tipine, büyüklüğüne, katına ve ayrıca konumuna göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip olan 4+1 tip villaların fiyatları 12 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip olan 5+1 tip villaların fiyatları ise 15 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 79 72 veya 0532 682 86 76 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version