Kategoriler
Toki Haberleri

Trabzon Arsin Toki kura sonuçları

Trabzon Arsin Toki kura sonuçları  yapılan kura çekilişi ile belli olmuştur. Trabzon Arsin Toki konutları Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilmiştir. Toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Trabzon İli, Arsin İlçesi’nde yer almaktadır. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Söz konusu toplu konut projesi için hak sahibi belirleme kura çekilişi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılmıştır. Trabzon Arsin Toki Konutları projesinde toplam 221 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu toplu konut projesinde bulunan dairelerin hak sahipliği belirleme kura çekilişi yapılmıştır. Bahsi geçen projede hak sahipliği kura çekilişi 20 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. 221adet dairenin yer verildiği projede hak sahipliği kura çekilişi Salı günü yapılmıştır. Salı günü kura çekilişinin başlama saati ise 11:00’da olarak belirlenmiştir.

Trabzon Arsin Toki kura sonuçları

Kura çekilişleri 2+1 ve 3+1 konutlar için yapılmıştır. 2+1 tip 158 adet konut için toplamda 331 hak sahibi bulunmaktadır. 3+1 tip toplam 51 adet konut için toplamda 144 hak sahibi bulunmaktadır. Toplu konut projesinde kura çekilişi Ankara 15 Noter denetimde yapılmıştır. Çekiliş sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilmektedir.

İlk olarak 2+1 konutların kura çekilişi yapılmıştır. Ve ilk olarak hak sahibi Emine Hacı Salihoğlu olmuştur. Ardından Özkan Karakullukçu ve Müslüm Kılıçarslan şeklinde devam etmiştir. Salih Özdemir, Hacer Sağlam, Neriman Usta, Tevfik Barut, Fatma Kurt, Yusuf Günaydın şeklinde devam etmiştir.

2+1 tip konutların kura çekilişi tamamlandıktan sonra 3+1 tip konutların kura çekilişlerine geçilmiştir. 3+1 konut tipinde hak sahiplerinin konutlarını belirleme kurası ile devam edilmiştir. Toplamda 51 adet 3+1 konutun kura çekilişi yapılmıştır. Bu konutlar için toplam 144 adet hak sahibi bulunmaktadır. İlk hak sahibi Selma Köz olmuştur. Ardından Adem Enez, Engin Turhal, Ayşe Bilgin, Salim Ayaz, Erhan Emre Bayrak şeklinde devam etmiştir.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Trabzon Arsin Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version