Kategoriler
Spor

Trabzonspor Antalyaspor maçı ile Trendyol Süper Lig başlıyor

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonu 11 Ağustos 2023 Cuma günü başlayacaktır. Lig Cuma günü Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla başlayacaktır. Trabzonspor Antalyaspor maçı Trabzon’daki Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacaktır.

Maç Trabzonspor’un sahası olan Papara Park Stadyumu’nda oynanacaktır. Trabzonspor Antalyaspor maçı beIN Sports’tan canlı yayınlanacaktır. Trabzonspor, 2022-2023 sezonunu 6. sırada tamamlarken, Antalyaspor ise ligi 13. sırada tamamlamıştır. Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk parolası ile çıkabilmek için maçı kazanmak istemektedir. Antalyaspor ise puan almak için mücadele edecektir.

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Maç, Trabzonspor’un favori olduğu maçlardan biri olarak görülmektedir. Ancak Antalyaspor da iyi bir takım ve sürpriz yapabilir. Trabzonspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak Süper Lig’e 3 puanla başlamak istemektedir.  Karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecektir. Zorbay Küçük yardımcılığını ise Murat Tuğberk Curbay ve Aleks Taşçıoğlu yapacaktır. Dördüncü hakem olarak ise Cihan Aydın görev yapacaktır. Papara Park Stadyumu’nda oynanacak olan maç saat 21:00’da başlayacaktır. Canlı yanın bilgilerine bakacak olursak maç beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

Exit mobile version