Kategoriler
Proje Haberleri

Truva Residence İzmit satışlar devam ediyor

Devyap Proje firması tarafından Kocaeli, İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilen Truva Residence İzmit projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının da devam ettiği konut projesinde daire teslimlerine ise 2021 yılı Kasım ayı içerisinde başlanması bekleniyor. “U” biçimine sahip ve yatay mimarili tek konut bloğundan meydana gelen projedeki yeşil alanlar, modern mimariyle buluşuyor.

Proje özellikleri neler?

İzmit konut projesi 4 bin 112 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Site içerisinde fitness salonu, kafe, sauna, kapalı otopark gibi alanlar mevcuttur. Zeynel Sokak üzerinde inşa edilen projede toplam 195 adet konut vardır. Ayrıca site alanındaki tek blok, her katında 33’er daire olacak şekilde dokuz katlı olarak inşa ediliyor.

Proje tamamlandığında, konut sakinlerine resepsiyon hizmeti verilecek olup dairelerinde de akıllı ev sistemi mevcut olacak. Ayrıca projede daireler isteğe bağlı olarak eşyalı teslim edilebilmektedir. Söz konusu projedeki evlerde, yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır.

Truva Residence İzmir daire özellikleri neler?

Truva Residence Kocaeli projesinde iki tip daire bulunmaktadır. Site içerisinde yer alan daireler 1+1 ve 2+1 tipindedir. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 57 metrekare büyüklüğü ile 93 metrekare arasında değişiyor. Bahsi geçen projedeki 1+1 tip daireler brüt 57 ve 71 metrekare büyüklüğünde tasarlanmaktadır. 2+1 tip daireler ise brüt 93 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.  2+1 çatı dubleksi tipi evlerin büyüklüğü ise 93 metrekare olacak şekilde inşa edilmektedir.

Projede fiyatlar ne kadar?

Truva Residence İzmit projesindeki brüt  73 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 112 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 545 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 151 metrekarelik 2+1 tip daireler 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Truva Residence İzmit projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, spa merkezi, cafe yer almaktadır. Ayrıca projede restoran, bay bayan kuaför, kuru temizleme, resepsiyon karşılama hizmeti mevcuttur. Bunların dışında ayrıca oda servisi, 2 katlı kapalı otopark gibi sosyal alan da yer almaktadır. Proje Yeşilova Mahallesi, Zeynel Sokak, No: 7/5, İzmit / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Proje İzmit’te, tramvay durağına ve alışveriş merkezlerine ve Kocaeli Otogarı’na yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0552 744 41 95 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version