Kategoriler
Proje Haberleri

Truva Residence İzmit satışları devam ediyor

Devyap Proje Ltd. Şti. firması tarafından Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilen Truva Residence İzmit projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

4 bin 122 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje modern mimarisi ve doğal peyzaj alanları ile alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Proje kapsamında alıcılara 195 adet konut sunuluyor. Proje bir ve beş katlı toplam iki bloklardan meydana geliyor. Tek katlı olan blok ticari ünitelerden meydana gelirken diğer blokta ise konutlar yer almaktadır. Projede toplam 195 adet daire yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Truva Residence İzmit projesi kapsamında 1+1 ve 2+1 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki dairlerin alanları ise 57 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiyor.

Projede 162 adet 1+1 tip daire ve 33 adet 2+1 çatı dubleksi yer alıyor. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ve 77 metrekare olarak projelendirildi. Projedeki 2+1 çatı dubleksi daireler ise 93 metrekare olarak projelendirildi.

Truva Residence İzmit fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları, daire tiplerine, daire büyüklüklerine, bulunduğu kata ve konumuna göre değişiklik göstermektedir.

Projede yer alan brüt 71 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 360 bin TL’den başlıyor.  Brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 325 bin TL’den başlıyor. Brüt 93 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 465 bin TL’den başlıyor.

Projede açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, spa merkezi, cafe, bay bayan kuaför, kuru temizleme, resepsiyon, oda servisi, 2 katlı kapalı otopark gibi bir çok sosyal alan yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Kuzey Marmara otoyolu, eski otoyol ve otogarın kesişme noktasında yer al konut projesinin satış ofisi Yeşilova Mahallesi, Zeynel Sokak, 7 / 5 İzmit / Kocaeli adresinde yer alıyor. Proje Kocaeli Şehir Hastanesi’ne, otogara, AVM’lere, yeni tramvay güzergahına yakın bir konumda yer alıyor.

Tel: 0 850 549 85 41

Exit mobile version