Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Comfort ezber bozan kampanya

Tual Comfort projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Dağ Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde ‘Ezber Bozan Kampanya’ ile müşterilerine cazip teklifler sunmaktadır. Kampanyanın detayları, daire tipleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Tual Comfort projesi 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi toplam 6 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Altı adet konut bloğunda ise toplam 480 adet konuttan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde konutların dışında 20 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesindeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  şeklinde projelendirilmiştir. Tek tip 1+1 daireler, üç tip 2+1 daireler, üç tip 3+1 ve tek tip 4+1 daireler projede mevcuttur. Ayrıca dairelerin alanları ise brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasındadır. Son zamanlarda çokça dikkat edilen yapının denetimi ve depreme dayanıklılık konusudur. Bu kapsamda ise projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

İstanbul konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Otomobiller için otopark alanı projede yer almaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca yürüyüş parkuru, kamelya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcuttur.

Konut projesindeki binalar asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ise mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

İstanbul’un yükselen değeri Tual Comfort, ev sahibi olmayı hayal edenler için muhteşem bir fırsat sunmaktadır. 2024 yılında teslim edilmesi planlanan evlere yüzde 10 peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri  ile sahip olma fırsatı sunulmaktadır. Böylece konut sahibi olmak daha mümkün olacaktır. Kampanya ile haber için işte detaylar;

Tual Comfort’tan Ezber Bozan Kampanya

Tual Comfort projesinde, konforlu ve lüks yaşamı arzulayanların gözdesi haline gelmiş bir konut projesi olarak dikkat çekiyor. Şehrin karmaşasından uzak, modern tasarıma sahip bu evlerde yaşamak isteyenler için muhteşem bir fırsat sunuluyor. Tual Comfort’un “Ezber Bozan Kampanya” ile artık ev sahibi olmak hayal değil!

Yüzde 10 Peşinat İmkanı

Tual Comfort projesinin bu özel kampanyası sayesinde ev sahibi olmak için yalnızca yüzde 10 peşinat ödemeniz yeterlidir. Bu fırsatla birlikte büyük sermaye gereksinimleri ortadan kalkıyor ve ev sahibi olmak herkes için daha erişilebilir hale geliyor.

60 Ay Vadeli Ödeme Seçeneği

Tual Comfort projesinde, size özel olarak sunulan yüzde peşinattan sonra 60 aya varan vade seçeneği ile ödemelerinizi kolayca gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Bu uzun vadeli seçenek, aylık ödemelerinizi düşürerek bütçenizi rahatlatıyor.

2024 Teslim Evler

Tual Comfort projesinde konut sahibi olanlar, 2024 yılında evlerine kavuşacaklar. Bu, hızla gelişen ve değeri sürekli artan bir bölgede yaşam fırsatını kaçırmak istemeyenler için büyük bir avantaj olarak görülmektedir.

Tual Comfort İle Hayaliniz Gerçek Olsun!

Tual Comfort projesinin “Ezber Bozan Kampanya” ile hayalinizdeki eve kavuşmanız artık çok daha kolay. İstanbul’un gözde semtlerinden birinde, modern ve lüks bir yaşam sürmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Tual Comfort nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Küçükçekmece Gölü manzarasına sahiptir. Proje, İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi, İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, Yüksek Hızlı Tren, ve ana yolların kesişim noktasında yükselmektedir. Ayrıca proje Bahçeşehir 1. Kısım, 34320 Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Tual Comfort fiyatları ne kadar?

Tual Comfort Emlak Konut projesinde 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklüğü brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için Tual Comfort resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tual Comfort’un sunduğu bu  fırsattan yaralanmak için son gün 31 Ekim 2023 tarihidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 213 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version