Kategoriler
Proje Haberleri

Ülker Corner Kayseri’de yükseliyor

Ülker Corner Konutları projesi Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Şeker mahallesinde yer almaktadır. Proje Ülker Taahhüt Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 74 adet konut 2+1 ve 2,5+1 olarak bulunmaktadır. Oda sayısının az olmasına rağmen geniş yaşam alanı sunan dairelerin satışları devam etmektedir. Zemin+9 kat olarak tasarlanan bloktan oluşmaktadır. Projede yer alan daireler ve proje ayrıcalıkları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje Konumu ve Ulaşım Avantajları

Ülker Corner projesi konum olarak değerlenen bir yerdedir. Çevresinde yeni yapılacak olan alışveriş merkezleri, oteller ve ticari alanlar bölgenin her geçen gün değerlenmesini sağlamaktadır. Kayseri Şehir Hastanesi karşısında yer almaktadır. Hastane ek olarak Kums Mall AVM ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne yürüme mesafesindedir. Yürüme mesafesi dışındaki alanlara ulaşım için tramvay hattı yanındadır. Ayrıca şehir terminali ve çevre yoluna da yakın mesafededir. Bu özelliği şehirler arası yolculuklar için de ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Ülker Corner projesi iki adet büyük park alanı köşesinde yer almaktadır. Araç park etmek için özel otopark vardır. Hem çocukların, hem yetişkinlerin dinlenmesi için peyzajlı bahçe ve oyun parkı da mevcuttur. Oyun parkında çocukların güvenle oyun oynaması için alanlar vardır. Bu alanlar sosyalleşme ve spor aktiviteleri yapmaya elverişlidir. Daireler merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Zemin kata ek olarak 9 kat sayısı mevcuttur. Proje daireleri yükselen konum değerinden dolayı yatırım için de tercih edilmektedir.

Ülker Corner daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan 2+1 daireler brüt 100 metrekare, net 80 metrekare büyüklüğündedir. Bu dairelerin güncel fiyatları 749 bin TL’den başlamaktadır. Daire büyüklüğü ve bulunduğu kat sayısına göre fiyat değişiklikleri belirlenmektedir. Bunun dışında ilerleyen zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir. Fiyatlardaki değişiklikler, daire özellikleri ve ödeme koşulları için detayları firmadan alabilirsiniz.

Dairelerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak için 0 (533) 273 38 79 numaralı irtibat telefonu mevcuttur. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak detaylar alabilir, daireler hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version