Kategoriler
Gündem Kampanyalar

Univa Öğrenci Evleri’nden Kasım’a özel kampanya

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen Univa Öğrenci Evleri projesinde kasım ayında geçerli olacak ödeme kampanyası duyuruldu.

Yeni yatırım modeliyle Türkiye’de bir ilke imza atan projede, bulunduğumuz aya özel bir kampanya hazırlandı. Yatırımcılara özel kampanyada, yüzde 10 peşinat ile 50 ay vadeli bin 644 liralık taksitlerle öğrenci evi sahibi olunabiliyor. 

Öğrenci evi birliğinden biri olan ASRA (The Association for Student Residential Accommodation) tarafından yapılan araştırmaya göre; “Dünyanın En İyi Öğrenci Evleri” listesine girdiği belirtilen projedeki öğrenci evleri Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de bulunuyor. 

Univa Kocaeli projesinden 365 bin liraya, Univa Düzce projesinden ise 274 bin liraya öğrenci evi satın alımına imkân sağlayan kampanya kapsamında; öğrenci evi satın alımında ilk 12 ayda yüzde 30, ilk 24 ayın sonunda da yüzde 30 oranında ara ödemeler yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projelere yapılan peşin ödemelerde çeşitli indirim fırsatlarının sunulduğu belirtiliyor. Sakarya’daki öğrenci evlerinin satışları ise tamamlanmış durumda.

Amortisman ve kira garantileri

“Tek Çatı Altında Dünyanın En Büyük Öğrenci Evi” niteliği taşıdığı belirtilen 2 bin 424 adet yatak kapasiteli Univa Sakarya projesindeki satışların tamamlandığı aktarıldı. Ancak, 786 yatak kapasiteli Kocaeli’deki ve bin 701 yatak kapasiteli Düzce’deki projelerde satışların devam ettiği kaydedildi. 

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel projenin Kocaeli ve Düzce ayağındaki öğrenci yurtlarının 8 yılda amortisman, 5 yıl kira ve yüzde 65 fiyat artışı garantileri gibi çeşitli avantajlar taşıdığını belirtti. 

Kampanya hakkında değerlendirmede bulunan Karayel “Türkiye’de alternatif gayrimenkul sektörünün öncüsü konumundayız. Bu konumumuz birçok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Yatırımcılara ödeme seçeneklerinde de kolaylıklar sunuyoruz. Bu kapsamda ayda bin 644 lira gibi düşük taksitlerle öğrenci evi sahibi olma imkânı sunuyoruz.” diye konuştu. 

Evrim Karayel kampanya duyurusunu geçtiğimiz ağustos ayında da yapmıştı. Karayel, “Univa olarak Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deki projelerimizle birçok ilke öncülük ettiğimiz gibi yatırımcılara da alım şartları konusunda çok sayıda kolaylık sağlıyoruz. Bu kapsamda yeni başlattığımız kampanyamız sayesinde yatırım yapmak isteyenler ayda bin 640 lira gibi düşük taksitler ile öğrenci evi sahibi olabilecekler.” demişti.

Exit mobile version