Kategoriler
Proje Haberleri

Ünsal Yaşam Evleri Antalya Satışları Başladı

metrekKonut projesi Antalya İli, Kepez İlçesi, Ünsal Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje Mutaş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. İnşaat çalışmalarının bittiği konut projesinde daire satışlarına tüm hızıyla devam etmektedir. Ünsal Yaşam Evleri Antalya projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Ünsal – Santral Mahallesinden Konyaaltına yeni açılacak yol üzeri, kavşak köşe başı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 5 katlı iki adet konut bloğunda ise toplam 30 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında projede ayrıca ticari dükkanlar da yer almaktadır. Üstelik konut projesindeki daireler krediye uygun durumda bulunmaktadır.

Ünsal Yaşam Evleri Antalya projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 105 metrekare ve net 90 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Site içerisinde kamelya ve açık otopark bulunan projede merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Aynı zamanda dairelerde, ankastre set ve görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Üstelik dairelerin doğalgaz alt yapıları tamamlanmış olup, petekleri takılmıştır.

Ünsal Yaşam Evleri Antalya Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesi brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

Antalya Konut Projesi Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Ünsal-Santral Mahallesinden Konyaaltına açılacak olan yol üzerinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi, Ünsal Mahallesi, Kepez/Antalya adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0242 221 09 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

 

 

Exit mobile version